tyre flipping 2141109 1280

Om ditt mål är fettminskning, prova dessa träningsövningar som är utformade för att hjälpa dig att bränna kalorier och i sin tur hjälpa till att minska fett.

1. Hantel Squatpress – 10-12 Reps

En kombination av knäböj och overheadpress. Dessa sammansatta övningar hjälper till att aktivera stora fettförbrännande muskelgrupper som dina quads, axlar och glutes.

Denna övning riktar sig till hela kroppen och allt du behöver är ett par hantlar. Börja med att hålla hantlarna bredvid dina axlar och stå med fötterna axelbrett isär. Sätt dig på huk så lågt du bekvämt kan, tryck hälarna i marken. När du kommer till den lägsta punkten sätter du dig på huk och trycker på hantlarna direkt ovanför huvudet.

2. Bergsklättrare – 10-12 reps

En fantastisk övning som kan utföras var som helst. Bergsklättrare kommer att arbeta med hela kroppen och ge en kaloriförbränning. Kom ihåg att ju mer intensiv träningen är, desto fler kalorier förbränns.

Börja med händer och tår, rak linje genom axlar, höfter och anklar, och stöd din vikt på händer och tår. Från denna position håll kärnan tätt och för upp knäna mot bröstet, håll ett högt tempo.

3. Burpees – 10-12 reps

Eftersom burpees är en intensiv träning som aktiverar många olika muskelgrupper är det ett effektivt sätt att bränna massor av kalorier. De kommer också att påskynda din ämnesomsättning så att du förbränner kalorier hela dagen.

Från stående ställning böj ner i en knäböj med händerna på golvet precis framför fötterna. Sparka dina ben bakåt för att bilda en upphöjd plankposition. Ta tillbaka benen i bröstet och utför sedan ett explosivt hopp upp till mål.

4. Kettlebell Swings – 10-12 reps

Denna övning bränner fler kalorier på kortare tid än nästan vilken annan konditionsövning som helst och det bästa är att medan du bränner fett, kommer det också att hjälpa dig att bygga muskler.

Stå med fötterna något bredare än axelbrett isär med kettlebellen stadigt i båda händerna. böj vid höfterna så att du håller huvudet upp och bröstet ut. Se till att hålla knäna mjuka när du drar tillbaka kettlebellen mellan benen. Håll armarna raka för upp kettlebellen till axelhöjd, genom att köra genom höfterna och klämma ihop sätesmusklerna på toppen.

5. Walkout Push-Up – 10-12 reps

En effektiv kroppsviktsövning som riktar in sig på ditt bröst, core, axlar och triceps! Den här övningen hjälper dig inte bara att bränna fler kalorier, den hjälper dig att bygga upp styrka och skulptera din överkropp.

Böj i höfterna, plantera din händerna på golvet precis framför fötterna och axelbrett isär. Gå ut med händerna tills du är i en armhävningsposition och utför en armhävning. Gå nu tillbaka händerna till fötterna och upprepa.

Utfallssteg 6-12 reps

Utfallssteg behöver ingen närmare förklaring. Kliv ut med ena benet och böj det. Kör sedan varannat ben.